Post by fastverscompwoolna on Feb 28, 2022 20:05:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Cafe — Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Cafe — Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на много скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ My Cafe — Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Доста забавно, скъпоценните камъни не са твърде трудни за получаване за малки неща, но ще трябва да купите, за да получите „специалните сделки“. Актуализация: исканите подправки винаги са такива, които нямате, като кардамон или гуарана, и не можете да купувате с безплатни скъпоценни камъни, тъй като те са зад платена стена. Само хора, които са похарчили истински пари, могат да правят определени неща в тази игра. Тогава днес ме събуждат в 6 сутринта от известия от тази игра. няма начин да ги изключите. Това е проблем за мен, деинсталирането.
Kafe Saya — Game Restoran Kasual meqq
Супер е!!!
Обичам историите и преживяванията на играта, но цената за някои инструменти или декорации е скъпа..
След ниво 5 всички неща са специални рецепти. И имате нужда от диаманти, за да купите съставки и след това трябва да закупите диаманти. Завинаги остана на ниво 5. Не е забавно, когато трябва да купувам неща, за да направя нещо.
Бива за разтоварване докато не стане всичко супер бавно, за да плащаш. А това се случва бързо.
Забавни истории, вкусни рецепти! Иска ми се само подправките да не са толкова скъпи.
трябва да има опция за игра, без да ни налага да актуализираме на всеки няколко дни. винаги ни създава повече проблеми, отколкото сме имали преди. последната актуализация продължи да изскача нещо за профил, сега ето още една, с която да изпробваме късмета си. толкова съм разочарован. още една актуализация. Аз съм в страната и плащаме за всеки mb, който имаме и това време за изтегляне убива моя wifi за месеца и телефонът ми получава само 1 лента тук, така че трябва да имам wifi, за да изтеглям актуализации. уф имам нужда от нова игра за игра.
Играх тази игра в продължение на 5 години и веднъж наистина я харесах, но след като не успях да отменя абонамента си и забелязах, че получавам такси от $9,99 дори след като смених дебитната си карта в магазина на Google Play, тази игра все още ме таксува, въпреки че не бях играя в продължение на 3 месеца, просто не можех да си позволя! Поддръжката е ужасна, имате късмет, ако дори можете да чуете отговор от някой, който се опитвате да отворите прозорец, за да говорите с някого и няма никой! Тази игра е игра с плащане!!!!
Забавна игра
Walking Zombie 2: Zombi Katliamı Aksiyon xod
My Cafe — Restaurant Game Casual jwpd
Това е интересна игра. Понякога може да е трудно да се разбере. И разбира се като всяка игра на очила. След няколко нива става толкова трудно, че сте похарчили големи пари, за да продължите да играете!!!!!! Така че деинсталирайте този на. Какво ще правят гладните за пари разработчици, когато вече никой не използва goggle за игри? Съсипахте го тотално с алчността си! Мислите, че няма да стане? Вижте всички хора, които вече не използват кабелна телевизия заради всичките глупави реклами!!!
След повече от 3,5 години игра, променям ревюто си от 5 звезди на 2. Аз съм лидер на общината и новите ми играчи изпитват МНОГО по-трудно, отколкото аз, когато започнах. Сега играта ви принуждава да харчите истински пари, за да напреднете, да завършите всякакви мисии, да се справите добре във фестивали.... дори на ниво 45, не мога да се справя, откакто намалиха броя на диамантите в подаръците , дори ако сме купили тези подаръци, преди да сменят политиката. Новата компания майка е свързана с АЛЧНОСТТА. Тъжно.
Пише, че е офлайн игра, но не е. И поради тази причина не мисля, че ми харесва толкова!! (Варе подвеждащо) не е готино
Забавно, но става твърде трудно, освен ако не сте готови да харчите пари за играта.
Играх тази игра, за да спечеля монети за друга игра. Отнема много време, за да преминете през нивата, защото в играта има нещо повече от това да правите поръчки. Наистина не се движите нагоре, освен ако не прочетете безкрайното бърборене на клиентите и не направите това, което казва. Освен това ВСИЧКО е толкова скъпо и машините са бавни.Диамантите струват ръка и крак, но ви трябват, за да напредвате умерено през играта. Изтрих, когато най-накрая стигнах до ниво 13 и спечелих монетите, които да използвам, е другата ми игра.
Уникална игра.Вече 3 години не ми омръзва.👍👍👍
Забавна игра, за да губите време или да се отпуснете. Свалям само една звезда за проблемите, които имах преди да не ми позволяват да участвам в предизвикателството на бариста и от време на време други технически проблеми. Проблемите с предизвикателството на бариста бяха отстранени с последната актуализация, но все още имам няколко дребни проблема, така че 4/5. Като цяло страхотна игра. Хората, които се оплакват от цената на нещата, това е игра. Ако беше твърде лесно, щеше да стане скучно. Мисля, че цената е малко висока за някакво оборудване, но има смисъл за изравняване.
🤣
Много ми харесва играта, но това се случи доста пъти сега. Излизам от играта и когато се връщам след няколко часа, осъзнавам, че е замръзнало почти в кой момент съм го напуснал и нямам никакъв доход или обобщение за часовете, в които съм отишъл. Загубих около 10000 монети и това ме спира да се развивам.
Тази игра би била 5 звезди, но 2 неща, 1 много неща са надценени, особено когато съм на ниво 7 и все още не мога да си купя сметаната и тарталетките, а стиловете също са надценени. 2 количеството XP, което получавате, е боклук, не можете да поставите неща от двете страни на стената и когато се опитвам да сложа нещата в хранилището, понякога бутонът "да" не работи. Знам, че е много омраза към вас, момчета, но иначе това е добра концептуална игра и е малко релаксираща и забавна.
В продължение на години играх тази игра... VIP нива... имах тонове подаръци и диаманти... имаше проблеми за актуализация. Трябваше да деинсталирам и преинсталирам...загубих всичко!
Защо не мога да изтегля, защото е тъпа
Не зарежда след актуализацията😞
My Cafe — Restaurant Game Vabaajamängud cic
Това е страхотна игра като цяло, някои от подправките са доста трудни за получаване и наистина скъпото оборудване, което излиза след ниво 25, е доста скъпо и дори по-скъпо за надграждане, но най-големият ми домашен любимец е НЕКА СТАВЯ ДОБРЕ НЕЩА СРЕЩУ ЗАДНА И ЛЯВА СТРАНИЧНА СТЕНА Разбирам, че стените не могат да се използват, това е добре, но обектите трябва да могат да се обръщат на 360
Играта е много добра само че ако има български език ще е много по добре
Много забавна игра и не плащате, за да спечелите, но непрекъснатите събития никога не ви дават почивка, за да се възстановите. Ще трябва да платите, за да играете, ако искате да се състезавате във всички събития. Играта също ще се промени в зависимост от вашите доставки (искайте само консумативи, които нямате и пропуснете тези, за които имате излишък), за да ви накара да харчите диаманти.
Скучно е!
Актуализирах играта току-що и сега не се отваря, просто продължава да се срива и ми казва да рестартирам приложението!!
Солидна игра, но има усъвършенствана тематика, която я прави неподходяща за деца. Търсения за изневяра и шеги за стриптийз клубове почти направиха някои МНОГО трудни разговори с моето деветгодишно дете. Те също се появиха над 30 часа в играта: мислех, че е добре, докато това не се случи. Добре за възрастни, но НЕ ЗА ДЕЦА.
Харесва ми
Много Хубава Игра💜💜💜❤❤❤
Изтеглих това като част от приложение за игра с награди и реших, че ще деинсталирам веднага щом получа наградата, но всъщност го харесвам?? Това не само е забавна игра за lil cafe, но и диалогът е толкова суров и е много по-труден, отколкото трябва. "Това е! Ще ги намеря и..." "Да се върна в затвора? Или може би просто трябва да се преструваш, че си готов да направиш същата грешка отново?" Коя друга игра има диалог ТОЗИ RAW Също така, аз съм луд, тъй като се счупих и похарчих irl $ в играта и дори не съжалявам 10/10
Играя тази игра от години и най-вече беше забавна. Винаги е било скъпо или смляно, с каквото можете да се справите. Но накланянето на „баланса“, за да бъде още по-скъпо/трудно за настоящите дългогодишни играчи, не е справедливо. Създайте някои прилични актуализации, подобрете графиката и интерфейса и направете известен маркетинг, за да увеличите играчите, които ще плащат - вместо да разчитате на дългогодишни играчи да останат и да продължат да плащат вашите увеличения. Да, деинсталиране. Отново.
Прекалено са скъпи неща
Харесва ми да играя тази игра 4 от няколко години, но просто не съм съгласен с факта, че всеки нов уред е по-скъп от предишния и по принцип имате 2 старта от $0 в монети, за да достигате цената им всеки път . Искам да кажа, разбирам, че играта трябва да прави пари, НО имам предвид, можете ли да бъдете поне малко по-снизходителни към цената на новите уреди, поне 4-ма ние, които се придържаме към тази игра 4 известно време и аз лично аз похарчих много ИСТИНСКИ пари за тази игра. Js!
My Cafe — Restaurant Game Casual ymgv
Много ми хареса тази игра и е единственият ден! Да, беше малко предизвикателство да се върви напред-назад да изпълнявам поръчката на клиентите. Но все още се забавлявам, докато правя това. Тази игра не съдържа реклами, които повечето хора мразят, освен, разбира се, когато ги искате, като докоснете телевизора. като цяло давам на тази игра 5 звезди!
Тази игра има МНОГО проблеми!! Заключва ви от играта без начин да поправите или получите достъп до НИЩО!!!
Играта много забива то не може да се играе ....оправете я ...Иначе сигурно е интересна но постоянно спира . Изчистила съм Кеша както гледам всички препоръчвате но не е от това . Играта си е бъгната !
Харесвам играта. Но някои неща са досадни. Аз съм само на ниво 5 и клиентите искат специални съставки, за които трябва да похарча диаманти. Разбирам, че игрите искат да правите покупки. Но обикновено това е нещо по избор.
Изпаднах в паника, защото похарчих пари в играта си и след това получих съобщение, че моят град е забранен. За малко и аз нямах достъп до него, но сега функционира правилно и целият напредък се отчита, доколкото мога да кажа в момента. Оценявам отговора на Dev. Наслаждавам се на тази игра небрежно сутрин и преди лягане, така че е хубаво да знам, че има внимателни разработчици, като същевременно е и добре направена игра. Може да е малко скъпо за скъпоценни камъни, но засега това е единственото ми оплакване.