Post by fastverscompwoolna on Feb 28, 2022 20:11:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Odstreľovanie ostreľovačov ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Odstreľovanie ostreľovačov IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty viac peňazí ▞▞▞
▞▞▞ Odstreľovanie ostreľovačov 2022 version ▞▞▞
Pekná strieľačka..
😍
Pekná hra s krikom
Milujem to💯❣️
Má za cieľ strieľať bývalého prezidenta USA. Právne sa to považuje za teroristický čin. NEBUDEM v žiadnom prípade podporovať terorizmus.
Tak zábavné, ale všetky reklamy sú otravné, ale úplne zábavné
Sakra. Odinštalovaný, keď bolo potrebné strieľať na Trumpove ciele.
Opäť ďalšia hra, ktorá má potenciál byť najlepšou hrou Google, ale všetky reklamy... proste ju zabite.
ビックハンター (Big Hunter) アクション lodo
Dobrá hra bavila ma
AKTUALIZÁCIA Ľutujeme, možno ste opravili chybu, ale pridali ste ďalšie 3!! Bez možnosti odomknúť elitný luk. Som na úrovni 373, mala by sa odomknúť na úrovni 330. Ciele na niektorých úrovniach chýbajú a dvakrát to havarovalo. Túto hru som miloval na začiatku!! Teraz som vonku. Odinštalované
Wow! Nie som spokojný s touto aplikáciou... Hrám hru pár dní a už ma unavuje vidieť tie hlúpe reklamy na hry s automatmi. Tak som si myslel, že ak dostanem nejaký nákup! $ 0,99 a získajte asi 1 000 mincí, ktoré som dostal. Vďaka! Ale prečo sa mi po tomto nákupe stále zobrazujú tie hlúpe REKLAMY... PREČO??? Falošná reklama. Chcem svoje ŽIADNE REKLAMY!
Podľa mňa je to dobrá hra
Som taký ohromený, že hrám stále
Donald Trump ako cieľ je hrozný. Odinštalované
Veľmi zlé, len odpad 🗑 reklamy po každej úrovni sú veľmi nepríjemné 😑😒 len výstrel, nesťahuj to
Zmením svoje hodnotenie, ak som spokojný, táto hra je jednoduchá. Takže odteraz vám dám 3 hviezdičky
Hra začína dostatočne jednoducho. Potom sa rýchlo zmení na politiku. Nikdy by ste nemali strieľať na podobizeň súčasnej alebo minulej politickej osobnosti. Vnucovanie svojich politických názorov nič netušiacim hráčom je len sprostá vec. Nechajte ľudí baviť sa, zarábajte peniaze na pridávaní, ale vynechajte z toho nenávisť. Taký plytký.
.užívala si hru super, 😊 ďakujem pekne!*
Gud Gud Gud
Zatiaľ to nie je zlé
Nenechal by som ma dopredu, pokiaľ som niečo nenapísal, no, niečo! No tak ľudia!
Zábavná hra, kým nebol ako terč použitý prezident. Nesprávna správa bez ohľadu na vaše politické názory!! Som veľmi sklamaný z tejto hry a PRE Google to dovolil. Kompletný dvojitý štandard od spoločnosti Google.
Bola to zábava, kým sa nepridala ľavicová politika. Okamžite to vymazali!! Poďme Brandon!
Neznášam tie aplikácie, ktoré majú doplnky ..... naozaj to neznášam
Okrem reklám je to v poriadku
Muammad saddique milujem
Táto hra je dobrá
Снайперская стрельба Спортивные игры vgdr
Snigskytte skyde Sport absd
Nie je to zlá hra, ale zdá sa, že si musím pozrieť reklamu zakaždým, keď stlačím spúšť, želám si, aby som sa mohol dostať von z reklám, urobil by som to za sekundu, inak je to dobrá strieľačka!
Táto aplikácia je hrozná. Mať zobrazenie bývalého prezidenta ako terča je hnus. Nahlásil som vašu aplikáciu tajnej službe a dúfam, že vás stiahnu.
Skvelá hra, len ovládanie je trochu šialené
Hra bola v poriadku, kým nezačala zobrazovať politické osobnosti ako ciele, odinštalovaná
To je v poriadku
Zatiaľ dobrá hra, baví ma, ale hrám skoršie úrovne, takže recenziu po chvíli.
Tieto hry sú nechutné na použitie nášho 45. prezidenta ako terča. Keby som mohol dať -5 hviezdičiek, tak by som. Nenávidieť človeka natoľko, že by ste jeho podobu použili v strieľačke, je neuveriteľné. Odstránim túto hru z môjho telefónu.
Dobrá herná prax
Jednoduché a presné mierenie. Náročné
Снайперская стрельба Спортивные игры wvmu