Post by fastverscompwoolna on Feb 28, 2022 20:14:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają pierwiastki ▞▞▞
▞▞▞ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero 2022 version ▞▞▞
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strateginiai iejr
Ots dobra gra
Habgier des Beschwörers Strategie kyfv
Tak. Zabawna gra. Naprawdę
Monitor i sprzedawca są dobre iw ogóle, ale nie trzeba przerywać fal i tak dalej
Fajowa
Gra jest świetna, reklamy nie są na trętne, gra wciąga! Świetne!
Nie grałem
Ganância Do Invocador Estratégia ada
Straciłem wszystkie postępy, mimo że zawsze używam mojego konta Google do gry
Naprawdę próbowałem cieszyć się tą grą, ale nie oferuje ona wiele. Mapy są takie same i najwyraźniej ewolucja twoich przywołań nie jest funkcją darmową, ponieważ nigdy nie widziałem nigdzie waluty darmowej ewolucji. Gra nie rozwija się nawet po zamknięciu, po prostu daje ci więcej złota, ale musisz aktywnie czekać, aż fale przejdą, a są one bardzo powolne. Po ulepszeniu moich przywołań powyżej poziomu 200, myślę, że mam dość.
Skok trudności jest zbyt wysoki dla normalnych wyzwań żywiołów i trudnej trudności Wspólnej Zemsty. Mogę z łatwością ukończyć inne misje bez potwora idącego dalej niż mój pierwszy sługa, a jednak w wyzwaniu żywiołów i ciężkiej Wspólnej Zemście nie mogę nadrobić ich paska życia. Rozumiem potrzebę grindowania, ale jestem już o wiele przytłoczony wszystkimi innymi wyzwaniami. To jest zła skala trudności.
Zaproś znajomych - nie działa
Było fajnie, dopóki nie dojdziesz do punktu, w którym MUSISZ używać automatycznego klikania, aby uzyskać nawet znaczący postęp. Ale wciąż było grywalne, potem dostajemy wydarzenie, w którym prawie zapłaciłem 20 dolarów, aby spróbować zdobyć mistycznego potwora, ale nic nie dostałem... Tylko zwykłe monety i czuję się oszukany...
Da
전설의 서머너 전략 dhw
ok
Fajna gra polecam
Cieszyłbym się grą lepiej, gdyby zapisy Facebooka rzeczywiście działały. Jaki jest sens zapisu, jeśli nie mogę załadować zapisu na moim nowym urządzeniu
Świetna gra, mnóstwo zabawy, nagrody są śmiesznie łatwe do zebrania (tak, że prawie nigdy nie będziesz musiał wydawać pieniędzy) Cóż, tym razem tak zrobiłem. Kupiłem pakiet 1000 mitycznych rubinów za 10 dolarów, ale ich nie otrzymałem. Moja karta została obciążona i ponad tydzień temu dwukrotnie próbowałem skontaktować się z programistami w tej sprawie. Nie jestem pewien, czy nadal będę was dalej wspierać
Gówniana gra jest do bani
Proszę, na miłość boską, przestań używać kont na Facebooku do zapisywania gier. Jak długo to już? Nie możesz zaimplementować Google Play do oszczędzania? Facebook jest tak cholernie zepsuty, że nie mogę się do niego zalogować. Nie mogę przenieść zapisanych stanów na nowy telefon.
Gra jest fajna, ale jest tak wiele rzeczy, które wymagają poprawy. Różnica poziomów między niektórymi typami potworów jest zbyt duża. Niektóre zdobędziesz w ciągu jednego dnia, inne w ciągu miesiąca. System przywołań oczywiście nie jest przypadkowy. Istnieje luka między wymaganiami dotyczącymi niektórych poziomów. Aby móc pokonać określony poziom, trzeba grzmotać miesiącami.
Fajna gra tylko postępuje nie zapisuje
Nudna, wolno się podnosi poziomy wież
Podobnie jak we wszystkich grach mobilnych są 2 główne problemy - p2w i reklamy. Sama gra to naprawdę dobry pomysł.
Wow
Gra jest dla małych dzieci i jest do @##@#@$$@
Jest git
Ta gra jest bardzo dobrze zbalansowana i mają rację co do wezwania, które nie przestają przychodzić, ale w zrównoważony sposób. Ale zdecydowanie każdy powinien spróbować.
Cafe Panic: Juego de Cocina Simulación ffc
Dosłownie tylko gra P2W, kiedy po raz pierwszy ciągle wyskakuje „Podwójna prędkość”, „Pakiet legendarnych potworów” i wiele więcej, jest zupełnie inna od tego, co powiedziałeś z reklam
Późna gra powinna być bardziej satysfakcjonująca, mam do tej pory jakieś 500lvl, ale nie pozwala mi to szybciej farmić kamieni złota/mocy, dlatego trochę się znudziłem
Ta gra jest naprawdę fajna. Początkowo byłem sceptyczny, ale podoba mi się, moja jedyna skarga to trochę trudność w zdobywaniu kul dla nowych potworów.
Twój samouczek nie jest dobry, więc powolny i wymuszający. Czy możemy pominąć samouczek? To wystarczy, aby podnieść moją ocenę. Ale moja ocena to nie umowa, ale proszę, zrób coś z samouczkiem. DZIĘKUJĘ CI
To jedna z najlepszych gier (tego typu), w jakie kiedykolwiek grałem! To taka dobra gra, nawet gdy jesteś znudzony, czekając na coś lub kogoś, dobrze jest zabawić Cię przez chwilę!
Ta gra jest bardzo fajna, zajmuje mi cały mój wolny czas i jest bardzo złożona bez wymuszonych reklam.
Legit dodaje
Całkiem dobra gra, zdecydowanie dodaj funkcję automatycznej fali, tak jak gra Grow Castle jako przykład, wierzę, że dzięki temu gra będzie o wiele lepsza!
Czekałem 2 dni i teraz nie mogę zbierać złota offline, ponieważ nie mogę uzyskać połączenia Wi-Fi, mimo że jestem zalogowany na Facebooku?
Lepsza gra niż jakakolwiek inna gra mobilna. Prawie żadnych reklam z mojego doświadczenia i jest całkiem niezłym TDG.
twórcy są tak głodni pieniędzy, że gra jest nieprzyjemna