Post by fastverscompwoolna on Feb 28, 2022 20:21:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Killer Bean Unleashed ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Killer Bean Unleashed IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ αυξήσει το hack χρυσού ▞▞▞
▞▞▞ Killer Bean Unleashed 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι έχει πολύ άσχημα γραφικά και δεν κινείται καν γρήγορα όπως πριν όποτε πατάς τα κουμπιά για να ενεργοποιηθεί 🔥 γι' αυτό διορθώστε το 😞😞😞😞ή θα το διαγράψω.
Δεν ξέρω γιατί οι προγραμματιστές σταμάτησαν να φτιάχνουν νέα πράγματα για αυτό το παιχνίδι.. αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό αλλά μόνο λίγα επίπεδα
Escape Bubble Avontuur tib
Killer Bean Unleashed 動作 hsr
Ο έλεγχος δεν είναι βελτιστοποιημένος είναι δύσκολο να ελεγχθεί
Υπέροχο παιχνίδι και ευχαριστώ πολύ, αλλά ένα μικρό πρόβλημα, αμέσως ξεκινάτε να πυροβολείτε πιο γρήγορα το παιχνίδι αρχίζει να παγώνει. Ελπίζω ότι μπορείτε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. Γι' αυτό δίνω σε αυτό το παιχνίδι τέσσερα αστέρια
Μου αρέσει η νέα έκδοση, αλλά δεν είναι όλα τα τηλέφωνα που μπορούν να παίξουν το παιχνίδι. Για παράδειγμα, το δικό μου έπρεπε να κάνω αναβάθμιση και αναβάθμιση μέχρι να κουραστώ
Πάντα μου λένε "συγγνώμη, δεν υπάρχει διαθέσιμο βίντεο, δοκιμάστε ξανά αργότερα", αλλά τα δεδομένα μου είναι ενεργοποιημένα
Το χαμέ είναι καλό, αλλά το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να πηδήξεις πριν σκοτώσεις το άτομο που είναι όρθιο αλλά είναι ωραίο παιχνίδι.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, απλά όταν προσπαθώ να ανεβάσω κάθε δύναμη πριν ολοκληρώσω το επίπεδο, μπορώ να πάρω μόνο 4-5 power ups.
Τα άχρηστα όπλα εφαρμογών δεν είναι διαθέσιμα εκτός σύνδεσης. Πρέπει να παρακολουθήσετε πάρα πολλές διαφημίσεις για όπλα. Πολύ βαρετή εφαρμογή. Μόνο για να δείτε διαφημίσεις. 1 αστέρι μόνο για τα γραφικά και τα χειριστήρια του.
Πόλλου καλά παιχνίδι αν είναι καλά γραφικά θα είναι ποιό γαμώ..
Η τελευταία έκδοση αυτού του παιχνιδιού ήταν πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με αυτήν τη νέα έκδοση όσον αφορά τη γρήγορη απόκριση στο game pad. Στην τελευταία έκδοση, ο χαρακτήρας του παιχνιδιού ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στο game pad όταν αγγίζεται, αλλά ο χαρακτήρας του παιχνιδιού αυτής της νέας έκδοσης του παιχνιδιού είναι πολύ αργός στο να ανταποκρίνεται στο game pad όταν τον αγγίζετε.Η αργή απόκριση στο game pad με κάνει να χάσω το ενδιαφέρον μου για το παιχνίδι.
Φανταστικό φανταστικό καταπληκτικό παιχνίδι wow ένα από τα καλύτερα, αλλά πρέπει να δω μαζί 30 δευτερόλεπτα προσθήκη για κάθε ισχυρό όπλο προσθέτει θα πρέπει να είναι εκεί 15 έως 10 δευτερόλεπτα προσθέστε. Αυτό είναι το μόνο πρόβλημα άλλο σοφό ωραίο παιχνίδι
Μου αρέσει αν λείπει κάτι τότε είναι τα γραφικά .μουσική και δράση είναι mamma miaaa!! .Ξέρετε ότι θα ήταν υπέροχο αν το Parkour είναι λίγο λιγότερο .κάντε το περισσότερο . Παρκούρ. Δράση και stealth και μερικά διαφορετικά όπλα όπως rpg και minigun ak 47 uzi κλπ σκεφτείτε ότι είναι όλα σοβαρά φασόλια Ήμουν 6 καταπληκτικό παιχνίδι και το apdate είναι φοβερό!!
Είναι υπέροχο, αλλά πρέπει να βάλεις περισσότερα επίπεδα και να το προχωρήσεις στο επόμενο επίπεδο, αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ ότι μου αρέσει να παίζω το παιχνίδι ☺☺😆
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι θέλω να πάρω καλά πυρομαχικά αλλά δεν τα καταφέρνω. Όχι, ίσως μπορείτε να μου μάθετε πώς να βρίσκω σωστά πυρομαχικά
Αυτό είναι πολύ κακό παιχνίδι και δεν υπάρχει καμία επιλογή επανάληψης στο παίζουμε οποιοδήποτε παιχνίδι και μπορούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι, τα γραφικά είναι πολύ κακά και η ισχύς των φασολιών είναι αυξημένη, αλλά είναι ένα παιχνίδι ψυχαγωγίας, αλλά μόνο εγώ δίνω 3 αστέρια
Αρκετά καλό παιχνίδι, αλλά
Πάντα χωρίς βίντεο για να ξεκλειδώσετε όπλα για να σκοτώσετε τον επίμονο φασόλι. Προσπαθήστε περισσότερο για να το βελτιώσετε.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά ο τρόπος για να αποκτήσω νέο όπλο είναι το πρόβλημά μου οποιαδήποτε βοήθεια, γι 'αυτό έδωσα 2 🌟
Αυτή η νέα έκδοση είναι πολύ καλή και είναι σκληρή αλλά πολύ υπέροχη
Δεν είμαι σίγουρος για τα γραφικά, αλλά διορθώνω τα παράπονα των άλλων για το παιχνίδι
Ήταν όλα καλά μέχρι να ενημερώσετε τα γραφικά. Δεν νιώθω καν ότι έχω τον έλεγχο. Χρειάζεστε μια επαναφορά πριν από ένα χρόνο.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά δεν μου άρεσε πώς όλα τα power ups επαναφέρονταν αφού πέτυχα το επίπεδο.
Απλά τέλειο!!!!!!!
Polu kala grafika sti arc s
Σούπερ ενθουσιασμένος για το παιχνίδι. Φτιάξτε περισσότερο από το killer bean είναι υπέροχο 👌 👏 🙌
Δεν έρχονται διαφημίσεις για πυρομαχικά κλειδαριάς μόνο 1 ή 2 διαφημίσεις έρχονται .στείλτε περισσότερες διαφημίσεις
Killer Bean Unleashed Action ycg
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ κακό. Γιατί θα χρησιμοποιήσεις χρήματα για να αγοράσεις απεριόριστα σούπερ αμινοξέα και απεριόριστη ζωή;;;Θα εγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι μόνο εάν το ενημερώσετε βάζοντας αυτά τα σούπερ αμινοξέα (περιορισμένα) στη θέση τους.
Δεν μπορώ να παίξω περισσότερα από 2 επίπεδα
Δεν είμαι ευχαριστημένος, εσείς οι άνθρωποι πρέπει να αναβαθμίσετε το παιχνίδι dis, πώς μπορείτε να βάλετε μόνο δύο όπλα σε ένα είδος παιχνιδιού, σοβαρά δεν μου αρέσει το παιχνίδι
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ! τόσο καλό. Αλλά σας ζητώ να προσθέσετε περισσότερα επίπεδα σε μέγα επίπεδα και λειτουργία ιστορίας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις διαφημίσεις.
Killer Bean Unleashed Märulimängud pxp
Αυτή η εφαρμογή έχει γίνει πολύ κακή, επιστρέψτε την παλιά έκδοση, αυτή είναι πολύ κακή, επιστρέψτε την παλιά έκδοση, την απεγκαθιστώ τώρα τώρα γιατί είναι κακή 😏😏😏
Δεν πρέπει να υπάρχουν πρόσθετα για το ξεκλείδωμα των όπλων, θα πρέπει να είναι σταδιακά όταν κερδίζετε αυτό το επίπεδο και ξεκλειδώνετε ένα όπλο, αλλά ούτως ή άλλως είναι ένα ωραίο παιχνίδι
Το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών ..