Post by fastverscompwoolna on Feb 28, 2022 20:27:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib paljusid kristalle ▞▞▞
▞▞▞ CarX Drift Racing 2 2022 version ▞▞▞
Mäng töötab veatult suurepärase graafikaga, kuid mängus on ainult mõned autod, millega saab osta sularahas, mida on lihtne hankida. F2p-mängijana on vaja kulda osta, kuid kulla hankimiseks on olemas režiim xds. tandem, see on väga võltsitud, võite teha 0 viga teha kõike õigesti ja ebaõnnestuda, see on väga võlts ja peaaegu võimatu, välja arvatud juhul, kui ostate sealt ülehinnatud autosid, kuid enamasti peate ostma sealt ülehinnatud kulda. Ma ausalt öeldes ei installiks seda mängu.
füüsikat on muudetud nüüd kaotan modifikaatori poole ajast, kui kõik head rajad, autod ja lõplikud uuendused on tasulised. kõik lood tuleb osta, isegi erinevad paigutused sama hinna eest, kui mitte rohkem. ei saa liituda ühegi klubiga, mitmikmängul on kaardid, mida te ei saanud harjutada, nii et olete ebasoodsas olukorras ja olete alati seatud võistlema kõrgema raskusastmega inimesega. pooled väljakutsed on kas võimatud või autode puhul, mida te ei oma. Ainus viis kulla saamiseks on mängu värskendamine, et see teile kingiks
Hea
Parandage see mäng, 93% sünkroniseerimisel kinni. pole isegi seda mängu mänginud 28. detsembrist kuni praeguseni. Paranda see parandus see paranda see ja see
Ma tõesti armastan mängu, autosid, kohandusi, füüsikat, sõna otseses mõttes kõike.Ainsad probleemid on bensiinipaagid, ma tean, et peame pärast pikki tunde mängimist pausi tegema. Kuid ainult 5 seemnest ei piisa. Ma soovitan teil panna 10 või 15 gaasitoru. Ja viimane asi, millele tahtsin tähelepanu juhtida, on auto ostmine. Ma vihkasin seda, kui mõned mu lemmikautod nõudsid nende ostmiseks kulda. Tänan, et mind kuulasite. Loodan, et saate muuta selle mängu kõigi jaoks parimaks!
Lõbus, kuid reklaame ilmub iga 3:00 minuti järel
Üks parimaid mobiilseid triivimismänge .... Realistlik triivimine ... Noobs kaebab selle üle, kui kohutav on triivida ilma rooliabita. uustulnuk .... Kõik jdm autod on saadaval ... Bt aktsepteerivad rx7 ... Nii et loodan näha autot tulevastes uuendustes ... Ohh n viimane asi, mida ma väga hindan, on see, kuidas mängusüsteem meid hoiatab rehv, nii et see on suur pluss... Teil läheb suurepäraselt, jätkake samamoodi
Noh, "värskendus" pandi välja ja tänu nulltestile enne väljalaskmist on raskem teha seda väikest valuutat, mida saaks ilma päris raha maksmata. Täielik pettus, see ei lähe paremaks, nii et ärge raisake oma aega selle kunagise suurepärase rahahaaramisega
Norm 1
See on nii lõbus, et saate sellest mängust lõbusalt odavat kasu ja tutvuda uute inimestega.See mäng märgib kõik ruudud ja sellel on mitmikmäng.
Kordan, et olete ahned sead, kelle võitmiseks on kogusumma. KUUD olen mänginud, kuna sellel on triivimise juhtseadmed, kuid kuude pärast sain lõpuks 2. taseme auto. Kogu tee pro drift 3-ni samuti, aga ma ei saa seda kampaanias kasutada, kuna sellel pole piisavalt HP-d. Arvake, et tahate, et kulutaksin 8 dollarit lihtsalt palvetades, et saaksin oma autole piisavalt siniseid mootorijälgi. Kui ma üldse saan, sest te annate meile autode osi, pole mul aega võita. SMH lihtsalt rohkem raha, mida sa tahad, et ma kulutaksin.
Ärge raisake oma aega selle mänguga. Mängige pöördemomendi võidusõitu, kui soovite mõnda mängu mängida ja te ei pea muretsema oma kütusepaagi pärast ja teil palutakse igal teisel sekundil raha kulutada. Samuti võtab mäng rohkem ruumi kui meie päikesesüsteem. Iga "uuendus" on kõvasti üle GiG... mis omakorda ei tee mängudele MIDAGI PALJU probleeme. Arvestades, et mäng pole midagi enamat kui võidu eest tasuv platvorm, käsitletakse tegelikke probleeme harva või lahendatakse neid harva.
See mäng on natuke segane, sest raha teenimiseks peate sõitma mitu korda, aga ma mõtlen, mida ma mobiilimängult ootan, kuid peale selle on mul SUUR PROBLEEM, okei, mäng "VÄIDAB" olema " OFFLINE", kuid iga kord, kui ma selle avan, ütleb see, et vajan Interneti-ühendust, nii et ma olen segaduses, kui see pole võrguühenduseta mäng, eemaldage see on võrguühenduseta mäng ja see on jällegi minu probleem, mul pole kodus wifit ja ma saan seda vaevu kasutada, nii et kujutan ette, kui valus ma olin, kui nägin, et vajan internetti
Who is? Hlavolamy a hádanky Vědomostní wpk
Ma tõesti armastan seda mängu, kuid mul on suuri viivitusi ja ka mäng jookseb sageli kokku, kui arendajad aitaksid mind minu probleemiga, oleks tore
See on hea mäng, peaksite seda proovima
parim mäng, mida mänginud olen
CarX Drift Racing 2 자동차 경주 gst
See on hea mäng triivimiseks... eelistaksin kasutada kontrollerit.
Meeletult lõbus mobiilirakenduse jaoks ja armastage, kuidas ekraan pööramisel pöördub, et saaksite selgelt näha, lõbusad autod, lõbus võrgus, lõbus kõik!
See on hea ja mulle meeldib triiviv füüsika ja probleem on selles, et te saate nii madalaid preemiaid ja kulutasite need maksimaalselt 175 000 versiooniuuendustele, jah, saate seda teha ükshaaval, see läheb kalliks iga kord, kui seda samm-sammult uuendate. .
Korralik mäng, kuid suure hulga sisu avamiseks raha maksmine on pisut kaval.
Mulle meeldib see mäng VÄGA
See ei luba fuajeesse ja/või elutubadesse siseneda ja ma olen tasunud premium-paketi eest 🤷♂️ mis toimub
Kui laadimine on nii aeglane, peaks see kõik laadima samal ajal, kui see on installitud, vaid mängu laadimiseks kulub 10–15 minutit ja kiire internet parandab selle ja installib uuesti
Parandage auto liikumist selle tühikäigul. Auto liigub isegi kui käsipidurid peale panen. Ja pange ka rohkem kaarti nagu gunsai touge vastupidavuse ja mägise konfiguratsiooni jaoks. Lisage peegelduseks peegel- ja viltune vinüül, et värvitöö jaoks rohkem kohti ohutuks muuta.
CarX Drift Racing 2 Yarış ifcr
Suurepärane mäng, hämmastav graafika, kuid üheks pakkumise probleemiks on raha saamiseks vaja lihvida. Endiselt parim joonistamismäng, GRAAFIKA ON ÄGE, eriti liikumise hägu on varsti hea.
ma hakkan seda mängu vihkama, sest kui ma liitun juhusliku ruumiga ja ruum on alati täis..ka siis, kui ma liitun, sai gaas lihtsalt otsa nagu 5/5 gaasi kuni 4/5 gaasi.nagu mis see on..pettus? ?? ja anna ka luba..ma juba annan loa
Suurepärane graafika, ostsin 49 peesot 20 000 hõbedat, kuid ütlesin, et mul on see juba
Hindasin seda mängu ühe korra kõrgelt, kuid pärast sellega rohkem aega veetmist pean reitingut langetama. Võidu maksmise süsteem kahjustab seda mängu, mis näeb suurepärane välja ja mida on äge mängida. Tasud on naeruväärselt väikesed. Põhimõtteliselt tuleb lihvimiseta edenemiseks kulutada päris raha ja lihvimine pole kindlasti alati lõbus. Mäng oleks pidanud olema lihtsalt esmaklassiline, sest freemium-süsteem teeb sellele tõesti haiget ja vähendab naudingut.
Sellel on kaartide, autode ja modifikatsioonide osas palju rohkem, kuid vanema mänguga võrreldes pole seda lihtsalt nii palju. Täiesti häälestusvõimalusi pole, piisab vaid parema seadistuse ostmisest. See on lihtsalt palju masendavam, kui see tegelikult olema peaks. Mul on vanas mängus sadu tunde mänguaega ja absoluutselt null minu oskustest ei saa sellesse mängu üle kanda. Minu arvates peaks see lihtsalt võtma vana mängu ja tegema palju täiustusi. See pole lihtsalt väga hea.
Kena ja väljakutseid pakkuv mänguviis, kui sa päriselt mängima hakkad. "Kütuse" mehaanik annab teile umbes 5-10 minutit mänguaega, enne kui see paneb teid tunde ootama. UI/UX on väga segane ja segane.
Ma mõtlen, et füüsika on hämmastav, ma naudin mängimist ilma triivimisabita, kuid mäng on 2 võiduga ja soovitan lihtsalt mängu modifitseerida, ma mõtlen, et füüsika on ainus asi, mida ma naudin... kui seal on arendaja seda lugedes muutke mäng vähem segaseks ja pöörake tähelepanu oma fännidele
CarX Drift Racing 2 Racing ooh
Hindan seda ühte tärni, sest see võttis mu raha ja ma maksin halmet kinnaste eest ja ma sain seljast ja see ei toiminud, ma tahan 2 miljonit dollarit või teie raha
Suurepärane mäng, kui saate dünaamika ja juhtnupud alla. Alates viimasest värskendusest visatakse teid pidevalt tubadest välja või ilmuvad veakoodid ooteaegadel (mäng hangub) või lihtsalt aeglasel mängul. Loodan, et parem on varuks. Kuna ma maksan smh mängimise eest.
Ma ei tea, mis mängul viga on. Pärast uut värskendust hangub see laadimiskuval iga kord. Samuti pidage värskendamisel meeles, et paljud mängijad mängivad seda mängu madala kvaliteediga seadmetes. Nii et keskmiselt saan pärast uut värskendust 20 kaadrit sekundis. Optimeerige mäng ka madalate seadmete jaoks. Väikese mängija tagasihoidlik palve.
Mäng on samaväärne oma eelkäijatega arvutis ja konsoolidel, nagu carXdrift online, suurepärane mäng, kui ma pole arvutis või konsoolis kodus.
Mul on mänguprobleem, ma ei saa sisse ja ta ütleb: "Check the Internet" ja ta on ühendatud Interneti-toiminguga.Palun töötage see välja.
Varem meeldis mulle esimene. sellel versioonil on mäng ülimalt tasuline, sest parimate seadete saamiseks vajate palju kulda ja isegi kui teil on võimalik kulda saada, on see summa tühine. see on nii kurb, et nad raha pärast mängu hävitasid
Sellel mängul on kõrge graafika, aga väga madal FPS, juhtnupud on jubedad, et auto hakkab triivima isegi siis, kui ma ei taha. Sirgedel auto triivib, isegi kui ma juhin seda otse edasi sõitmiseks. Mäng ei reageeri sellele, kuidas ma tahan triivida, vaid triivib lihtsalt enda peale.
see mäng on nii lõbus ja graafika on nii realistlik
Mäng on suurepärane. Kuid põhjus, miks ma annan 3 tärni, on see, et hiljuti pärast uut värskendust ei taha see mäng laadida. See jääb 93% kinni ja külmub. Millalgi pärast mitme mängijaga võidusõidu lõppu mäng hangub ja palub teatada. See sõna otseses mõttes tüütu. Palun parandage see. Kasutan Poco GT seadet, mis on mängutelefon ja mu telefon jookseb teiste mängudega väga sujuvalt. Carx 2 eelmine värskendus töötas nii sujuvalt. Palun lahendage need probleemid. See on suurepärane mäng. Lootuses Aitäh.
Siisx selle mängu jaoks, kuigi ma sooviksin moultyplayerit. Peaks saama teha oma fuajee nagu carx võrgus ja mängus peaks olema öörežiim pls. Aitäh
Hea uudis! Alates minu viimasest arvustusest on parandatud palju vigu ja mõningaid mänguliselt raha nõudvamaid elemente on vähendatud, et kajastada ratsionaalsemat kulu, näiteks klubi tegemine on nüüd 90% odavam, kuigi autod on endiselt liiga kallid. Nende sammudega õiges suunas ütleksin, et nad tõesti kuulavad kogukonda. Nüüd oleks õige aeg see mäng alla laadida ja vaadata, kuhu see läheb. Võib-olla paneb see ühel päeval mind tegema viietärnilise arvustuse, nagu tegi esimene väljalase.
Miks ei laadita mäng alla, kui ma selle alla laadin ja mängima hakkan, näiteks kaarti ei laadita ja suits tõmbub välja mõnikord on ka tee tõrge, siis hüppab minema
Mäng oli vinge ja kaasahaarav õppida. Mängu graafika on minu jaoks pettumus, sest kuigi mu telefon on keskmises vahemikus, mängib graafika 15–20 kaadrit sekundis, kuigi see näeb juhtnuppudel sujuv välja. Ja ma tahan teha selgeks, kas seda saab mängida nii võrguühenduseta kui ka võrgus. Kuna viimati mängisin seda mängu võrgus, siis mängisin seda võrguühenduseta. Tunni aja pärast soovib mäng, et avaksin võrguühenduse, kuigi saan seda varem võrguühenduseta mängida.