Post by fastverscompwoolna on Feb 28, 2022 20:30:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiny Island Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiny Island Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک پول ▞▞▞
▞▞▞ Tiny Island Survival 2022 version ▞▞▞
Tiny Island Survival Seikkailu laig
من از آن متنفرم که بازیها به شما 3 دقیقه بازی میدهند و فوراً از شما درخواست بررسی میکنند، خیلی جالب است
این بازی خیلی بامزه است راهی عالی برای گذراندن زمان شما خیلی سریع به همه چیز دست می یابید و کل نقشه کوچک است، بنابراین یادگیری نحوه کار کردن چیزها بیش از یک دقیقه طول نمی کشد.
واقعا سرگرم کننده است و شما را مجبور نمی کند زمان زیادی را منتظر بمانید
این بازی شگفت انگیز است
این بازی خیلی سرگرم کننده است!!!
تا اینجای کار به نظر یک بازی بسیار آسان به نظر می رسد، من قطعاً کنجکاو هستم که ببینم بازی چقدر گسترش می یابد ... تا کنون تنها نگرانی من این است که این یک بازی طولانی مدت نخواهد بود.
این بازی به خوبی فکر شده و سرگرم کننده است، اما فکر می کنم اگر یک آموزش به آن اضافه کنید، بسیار سرگرم کننده خواهد بود.
این یک بازی ساده سرگرم کننده است که می توانید هر زمان که بخواهید بدون هیچ عواقبی بازی کنید اگر دوباره برای مدت طولانی بازی نکنید. هیچ ماموریت وقت گیر، هیچ عملکرد چت، هیچ تعامل روزانه، هیچ چالش بین سرور وجود ندارد. سرگرم کننده است، ساده است، سرگرم کننده ساده است. عاشقشم.
بازی آسان، اتلاف وقت بسیار سرگرم کننده. اسکلت ها آزاردهنده هستند اما بازی همچنان بسیار سرگرم کننده است.
وقت کشی
Tiny Island Survival Пригодницькі bqg
اشکالی ندارد اما با آسیاب کردن مداوم برای دریافت پاداش کمی خسته کننده می شود. جزیره را بزرگتر و زیرزمین را کوچکتر کنید.
سلام کمی در بازی آهن و نقره سخت به دست می آید کاش آسان تر به دست می آمد
این سرگرم کننده تر از بسیاری از بازی هایی است که در این مدت بازی کرده ام. من قطعا این بازی را برای افرادی که میخواهند آرامش داشته باشند توصیه میکنم.
Incredible Monster City Battle Weather phit
این احتمالاً یکی از بازیهای موبایل مورد علاقه من است که بهطور باورنکردنی شیک است، مفهوم ساده اما فوقالعاده سرگرمکننده است و این بدون شک تنها بازی موبایلی است که منتظر بهروزرسانی آن بودم.
بازی بسیار بامزه است. با وجود اینکه هنوز در اوایل بازی هستم، بسیار امیدوار کننده به نظر می رسد.
این بازی ساده است اما واقعا سرگرم کننده است تنها چیز این است که کاش جزایر بیشتری وجود داشت ^~^
بازی زیبا برای گذراندن زمان
پیشرفت به سرعت کند و دردناک می شود، تبلیغات بعد از هر استراحت غار مرا آزار می دهد. هر کس یک بازی متفاوت انجام دهید.
تکرار بی فکر
Tiny Island Survival சாகசம் pwz
بازی عالی برای پر کردن زمان Essy برای بازی و نه اضافه های زیاد. این بازی شایان ستایش است و من دوست دارم چگونه بازی کنم و چه کار کنم، همچنین آن را دوست دارم ⚡آفلاین⚡
کاملاً شگفت انگیز، یکی از خلاقانه ترین برنامه های موجود در فروشگاه برنامه در حال حاضر. گرافیک پیکسلی زیبا و تبلیغات بسیار کم در طول بازی. یکی از موارد مورد علاقه من!
بازی بسیار پرخاشگر است. لحظه ای که آن را بازی می کنم ... انیمیشن و پیکسل های اسپرایت بسیار لذت بخش هستند. لطفا آن را ادامه دهید. من این نظر را پس از چند بازی بیشتر به روز خواهم کرد
بسیار سرگرم کننده است، من زمانی را دوست دارم که با اسکلت ها روبرو شوید
به نظر خیلی باحاله
تازه شروع کرده و از آن راضی هستم.آرامش بخش است و تبلیغات مانعی ندارد. خوب.
خوب
این به طرز شگفت انگیزی سرگرم کننده و اعتیاد آور است. این یک بازی کوچک است، اما ارزش آن را دارد که چند ساعت برای آن وقت بگذارید.
من واقعا این بازی را دوست داشتم.. بسیار آسان و در عین حال دشوار است.. از هر ذره ای لذت بردم.. لطفاً آن را به روز کنید..
اولین جمله ای که هنگام باز کردن برنامه مشاهده می کنید دارای یک اشتباه تایپی lmao است. قرار است کفن شود، نه زیرپوش.
من دوست دارم تبلیغات در قسمتهای تصادفی وجود نداشته باشد، اما به طور دقیق در قسمتهایی قرار میگیرند که بد نیست یک تبلیغ واقعاً تازه وجود داشته باشد.
تا اینجا سرگرم کننده، کم تبلیغات. تازه شروع کردم و امیدوارم بهتر و بهتر بشه.
بسیار عالی
دوست داشتنش عاشق هنر و گیم پلی سبک قدیمی.
پس از صرف حدود 1 ساعت، سنگ زنی برای نقره و از بین بردن اسکلت خسته کننده است، سیستم راه رفتن گاهی آزاردهنده است و چرخش بسیار آهسته است.
این بازی آرامش بخش است، اما وقتی آن حرامزاده ها منابع شما را می دزدند، آزاردهنده است. من دیگر مال من نیستم، فقط آنها را می کشم
من واقعاً می خواهم بازی را دوست داشته باشم. قابل ستایش و بازی کردن آن آسان است. اما سیستم رزمی ناامید کننده است. حتی تلاش برای بستن نوار لاستیکی هم جواب نمی دهد. لطفا سیستم مبارزه را اصلاح کنید. شاید برای تاب خوردن دو ضربه بزنید. میدونم بازی رایگانه اما اگر بتوانم مبارزه خود را کنترل کنم، با کمال میل میپردازم تا بیپایان سیاهچال را طی کنم.
این بازی را دوست دارم، گرافیک آن زیباست و بسیار اعتیاد آور است، به طوری که من آن را کامل کرده ام، بسیار مشتاقانه منتظر هر گونه به روز رسانی با مناطق جدید برای کاوش، منابع برای یافتن و ابزارهایی برای ساختن، رویدادهای خاص محدود زمانی هستم. همچنین به افزایش بازی کمک می کند. لطفا ادامه دهید این یک بازی عالی است، نمی توانید منتظر بروزرسانی باشید.
من این بازی را خیلی دوست دارم اما اضافه های زیادی وجود دارد
بازی ساده و اعتیاد آور بدون اشکال👍
گریندی به عنوان اف. باید بتوانید بیش از یک فلز استخراج کنید
Tiny Island Survival Macəra vgw
بدون دستورالعمل قوانینی که باید رعایت کنید... باید آنها را یاد بگیرید. هیچ ایده ای ندارم. یه جور بازی احمقانه...
من واقعا سبک هنری را دوست دارم، بسیار دنج است. این تا حدی خسته کننده بود زیرا شما گزینه های زیادی برای انجام دادن ندارید. من عاشق روش کاراکترها هستم، تلاش شگفت انگیز برای ساخت بازی.