Post by fastverscompwoolna on Feb 28, 2022 20:40:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на необмежену кількість грошей ▞▞▞
▞▞▞ Flight Pilot Simulator 3D 2022 version ▞▞▞
У мене всі літаки чорного кольору!!!
Причина, чому я поставив йому 3 зірки, полягає в тому, що там не так багато літаків2. Літак виглядає чудово, але в землі немає будівель, просто трава, а аеропорт має бути більше.
Спершу веселий простий симулятор польоту, але після того, як ви зіграєте в короткі навчальні місії, він пропонує вам платні місії. Деякі з варіантів коштують 50 євро!!! Я думаю, що це межує з шахрайством, хоча мені не потрібно думати, що є щось технічно шахрайське. Схоже, вони хочуть, щоб ви змішали витрати віртуальних і реальних грошей. Батьки не дозволяють своїм дітям встановлювати цю програму! Ви не дізнаєтеся, доки не надійде рахунок вашої кредитної картки, і вони не назбирають невеликий стан, граючи в це.
Гамно оцінка0/12
Ці хто придлагає, що гра хуйня це не правда нада мати терпіння і не через донат вони просто всьх наюбують
Flight Pilot Simulator 3D Rol ijro etiladigan dnv
Flight Pilot Simulator 3D Role Playing mgtn
Дійсно хороша гра, і я б рекомендував її завантажити. Єдина проблема — ці дратівливі пропозиції, які з’являються безпосередньо перед тим, як у вас вистачить грошей, щоб їх купити, наприклад, щойно вийшов із режиму безкоштовного польоту з 899720, і він запропонував мені щось варте 900000 секунди, коли я вийшов з режиму гри...
Ця гра в порівнянні з Turboflight Sim, це повне сміття. У них взагалі немає керування кермом. Жодної настройки для елементів керування взагалі. А F-15 на знімках його немає. А той факт, що C-130 є більш маневреним, ніж пасажирський літак (наприклад, 737), смішно отримувати гроші. Тож на завершення НЕ завантажуйте, марна трата часу та місця.
Може бути
Гра норм
Vxcbvz
Все гаразд, він швидко старіє, і літаки коштують 40,00 доларів США або більше, додавання не так багато, це іноді викликає розчарування.
Знаєте, я побачив цей відбиток пальця і подумав: «Ммм, це виглядає як гарна гра», і я мав рацію, але я ставлю їй оцінку 3 зірки, тому що елементи керування не контролюються. Іноді я розбиваюся, тому що просто намагався повернути! І іноді це перевертає мене без жодної причини. Сподіваюся, ви виправите це. Крім цього гра хороша. Але це може використовувати деякі налаштування
Гра нормальна, але це плагіат іншої гри. Через це 4 зірки
Це так погано, що передня обкладинка – це шахрайство, це так погано
Не можу грати навлежачки
Це чудова гра, але я думаю, що було б краще, якби ви додали нові режими, тому що через деякий час стає трохи нудно 😴
Загалом це досить середня гра. Елементи управління в порядку, графіка досить хороша, місії не шалено довгі, а також той факт, що є параметр 2-кратної швидкості, робить його набагато кращим. Однак після кількох місій вам доведеться примусово виконувати безкоштовні місії, щоб заробити монети, оскільки немає іншого способу їх отримати, звісно, за винятком витрачання реальних грошей.
Чому я отримую багато сповіщень? І чи можете ви, хлопці, додати опцію в налаштуваннях, щоб вимкнути це? Дякую. (Якщо я отримаю правильну відповідь від розробника або після отримання цієї функції в новому оновленні, я додам кілька зірочок
Де кораблі
Я б точно не назвав цю гру «симулятором польоту». "Це весела" спроба літальної гри, але їй не вистачає функцій, які більше асоціюються з більш жорстким симулятором польоту, як-от обрізка, закрилки, погодні ефекти та вид з кабіни, а на Andriod доступні більш досконалі поліровані симулятори, які дійсно кинуть вам виклик. якщо ви шукаєте більш правдивий досвід, а саме: - Flight Sim 2 або Turboprop.
Чудова гра! Складно, але не неможливо і дуже весело!
Я багато годин провів у літаку, який перевозить пасажирів. Ось чого хочуть серйозні пілоти. Більше трафіку, більше аеропортів, більше літаків у категорії 100 і менше. Список бажань каталогу закінчується обертовими маяками на вежах, як у маяків. Чутливість між літаками різна. Професіонал не дозволить Lear похитнутися, або A 300 надкоригувати.
Гра гемно гемно ще то гемно повна фігана а ви розробляти непішити з чужого телефону такого гімну ігри ніколи не бачив ігри наверне на місто10000
Flight Pilot Simulator 3D Hry na hrdiny liur
До певної міри це весело, але було б непогано опинитися в кабіні або здійснити реальний політ на невеликій відстані, відмінній від того самого старого острова. Швидко набридло.
Ця гра хороша для геймера, який просто хоче пограти в гру з літаком. але якщо ви хочете справжню симуляцію польоту, то ця гра не для вас. Exelorator не має реверсів, ви не можете керувати обома двигунами окремо, гальма дуже прості, немає руління, навігаційна система проста і нереальна, а загальний досвід непереконливий.
Шаа
Якби добре, я б хотів оцінити це на 5 зірок, але реклами не так багато, але я можу сказати, що іноді написано "недостатньо місця для зберігання" Сміття, ЦЕ ВІД МІЇ ДУМУ Я МОГУ ОЦІНИТИ, ЧТО Я МОГУ ОЦІНИТИ НУЛЬ ЗІРОК НЕ ГРАЄТЕ 5 ГОДИНИН, ТО ЩЕ ГОВОРИТЬ «НЕМАЄ МІСЦІ». ВИ ДУМАЄТЕ, Я ТУПИЙ, ну я не просто ненавиджу гру, є цей надзвичайно важкий рівень, який називається висота планера, просто зупиніться на контрольному пункті, щоб ви не У будь-якому разі, до побачення, мені потрібно підніматися на контрольно-пропускні пункти
Дуже гарна гра з літаком для мобільного додатка! Я був здивований.
Battle Disc شبیهسازی eaub
Жахлива гра, вона завжди вилітала. Не встановлюйте!
Ви підняли ціни на літаки. Здається, більше з них доступні лише для грошової покупки. Альфа Майк Фокстрот.
2 зірки, тому що ви завершили це досить швидко, а потім все, що у вас є, це повідомлення на екрані, що незабаром. Ставте 4 або 5 зірок, якщо виконали обіцянку «незабаром».
Жахливий рівень гри навіть не стає зрозумілим .... АВАРИЙНИЙ РІВЕНЬ ОС НЕ РОЗЯСНЕЄ Я ХОЧУ ДАТИ 0 ЗІРОК
Гра конешно хорошоя но мне кот насрав в тапки, по етому четире
Після кількох рівнів неможливо продовжити гру без покупки. Розробник створив гру, а потім залишив роботу. Тепер ви навіть не можете з ним зв'язатися
Після оновлення початку тупити, гра внезапно виснет і можна лише свернути і закрити.
Він взагалі не реагує на Mobile, не змусьте цю гру рухатися, коли ви нічого не робите
Весєнний лес
Поради для спеціальних місій: Для палаючого літака: Приземлиться в полі. Для заправки повітрям: візьміть Spitfire і летіть якомога повільніше через коробку, він заправиться від 1% до 100% за один раз. Для економії повітря: намагайтеся тримати ніс літака в коробці.
Сама гра досить хороша навіть без можливості рискання, що робить деякі літаки майже неможливими правильно літати. Величезний мінус цієї гри полягає в тому, наскільки жадібний розробник, якщо ви хочете купити більшість літаків, які ви хочете заплатити десь від 6 до 45 фунтів стерлінгів за один літак, а на додаток до цього ціни в ігровій валюті так само смішно. Я очікував би заплатити 5 фунтів стерлінгів і отримати принаймні набір літаків.
зверху
Класна гра, але керування спаскудили, нормально злетіти майже не можливо
Гра хуйня я через неї нерви спортив🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Чудова графіка. Поганий контроль і досить неприємний досвід.
Нарешті 😯😯😪😪😌 ви вирішили проблему з чорним екраном, нарешті я можу грати в це, дякую розробникам цієї гри😍😍
Flight Pilot Simulator 3D Рольові tfl